Din elektriker i jobbet

Vi på Ovansiljans Elmän AB har kunskap inom bl.a. sågverk, industri, entreprenad, butik & kontor. Vi vill vara din självklara partner i jobbet. Se en del av vårt utbud. 

Ferroamp-systemet

Med Ferroamp-systemet kan du kapa elkostnader och samtidigt som du avlastar det lokala elnätet. Det skalbara systemet kopplar samman solceller, batterier och elbilsladdning  i ett styrbart likströmsnät som ger dig full kontroll över elnätsanslutningen. 

Oavsett om du äger eller står i begrepp att bygga bostadsfastigheter, kommersiella lokaler, industrifastigheter eller ett jordbruk har Ferroamp energioptimeringslösningar för dig.  Genom att minska belastningen på elnätet och möjliggöra för mer förnybar energi i elnätet blir fastigheten också en del av energiomställningen.

IN Elkontroll

När gjorde du senaste en besiktning av verksamhetens elanläggning. Det är du som arbetsgivare som har ansvaret om det skulle hända er personal något. Vi utför elkontroll av er anläggning och åtgärdar fel och brister. Vi kommer även med förslag på förbättringsåtgärder om det behövs. Nästa gång du inte hittar rätt säkring så kontakta oss så hjälper vi er.

Fastighet

Äger du en hyresfastighet eller ska bygga nytt, då är vi en självklar partner i ditt team. Vi har lång erfarenhet av nyproduktion samt service och underhåll av fastigheter.

Alpina anläggningar

Vi utför service & underhåll på alpina anläggningar. Vi hjälper till med energibesparande åtgärder t.ex. byte av belysning, motorer och styrningar. Vi ser till att ni får en bättre översikt på era elanläggningar.