Din elektriker för hemmet

Oavsett om ni vill byta ett vägguttag, renovera köket eller bygga ett hus. Så hjälper våra elektriker på Ovansiljans Elmän er med elinstallationerna. Se en del av vårt utbud.

Ferroamp-systemet

Kapa kostnader och gör villan till en resurs i elnätet genom att koppla ihop solceller, batteri och elbilsladdning med ett styrbart likströmsnät. När elmarknaden förändras och priset pendlar upp och ner ger Ferroamp-systemet möjlighet till kontroll.

Med ett system som kontinuerligt uppdateras med nya funktioner och som går att bygga ut steg för steg kan du anpassa systemet efter nya behov och utmaningar i elnätet. Du kan gå från att vara ett offer för omständigheterna till att ta makten över din elanslutning.

IN Eltest

Vi erbjuder test av er elanläggning. Våra elektriker går igenom er elanläggning, dokumenterar eventuella fel och brister samt kommer med ett förslag på åtgärdsplan. Ska ni sälja ett hus så är en IN eltest ett bra komplement till den ordinarie besiktningen, ni får då ett besiktningsprotokoll som ni kan visa upp för köparen att er elanläggning är ok.

Smarta hem med belysningsstyrning

Smarta Hem-lösningar underlättar din vardag, förbättrar upplevelsen och gör ditt hem till en säkrare plats. Tänd din belysning, var säker på att kaffebryggaren är frånkopplad, vattnet är avstängt och dörren låst när du är bortrest, reglera värmen och spar energi. Du kan också larma på och av din bostad – styr ditt hem via en app och låt det smarta hemmet jobba för dig när du vill.

Kalkyl & ritning

Ska ni bygga nytt, bygga ut eller renovera. Vi hjälper er hela vägen från idé till slutförd elinstallation. Vi på Ovansiljans Elmän är bland de bästa när det kommer till elinstallation i villor. Tveka inte, ta hjälp av oss om ni vill lyckas.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.